Börja vandra

Drömmer du om att vandra, men har aldrig riktigt testat? Då är denna ganska centrala men stundtals vilda vandringen för dig! Under den 2,5 kilometer långa vandringen i Bråtaskogens naturreservat varierar naturen otroligt mycket och det är mycket att upptäcka längs vägen. Längs vandringen kommer du att få lära dig massor om vandring. Vilken utrustning du måste ha (och vad du inte måste ha), hur du packar din ryggsäck och en hel drös med tips på vandringar längs Västkusten är några av sakerna som du kommer få mer kunskap om. Målet med denna vandring är att du ska få tillräckligt med information och självförtroende så att du kan bege dig ut på egna vandringar. För Västkusten är ett riktigt eldorado när det kommer till vandringar!

Mötesplatsen är parkeringsplatsen till Bråtaskogens naturreservat. Buss går till hållplats Solsten i Härryda. Vandringen går mestadels längs skogsstigar med en och annan stigning. Ta med en fika (macka eller liknande) och något att dricka. På fötterna rekommenderas ett par lättare kängor, men springskor går fint. Är det blött i marken så kommer fötterna sannolikt bli blöta med springskor.

Detta är en vandring som ej passar varken barnvagn eller rullstol.

Samlingsplats: första parkeringen vid Bråtaskogens naturreservat (https://goo.gl/maps/RTJ43xmWGTE2ZQYC7, 57°40’08.3″N 12°06’59.7″E)

Svårighetsgrad: Medel

Föranmälan: till Fredrik Schenholm på info@schenholm.com. Max 20 deltagare