”Hej! Var hittar jag information om era guidade vandringar?”

Den senaste tiden har vi fått in många frågor om våra guidade vandringar. Vi hoppas på att du ska kunna följa med oss ut i vår fantastiska natur, men under rådande omständigheter vet vi inte hur det kommer bli.

Vi inväntar beslut om nya direktiv den 3:e maj och efter det fattar vi beslut om vandringarna. Om det sker tillräckligt stora lättnader i Folkhälsomyndighetens rekommendationer, så kommer vandringarna kunna bli av. Därför har vi nu lagt upp våra planerade vandringar för första halvan av maj månad (se: vastkuststiftelsen.se/guidningar/).

Föranmälan är obligatorisk, men det går inte att föranmäla sig förrän tidigast den 3:e maj. Det vill säga om vandringarna kommer kunna bli av, så lägger vi upp information om hur man kan föranmäla sig. Efter föranmälan får du en bekräftelse på att du är föranmäld och har en plats på vandringen.

Håll utkik på hemsidan om senaste nytt kring vandringarna och efter information om föranmälan för varje enskild vandring. Nu håller vi tummarna! I år blir inte allt som vanligt, men vi hoppas på att du ska kunna följa med oss ut i vår fantastiska natur ändå.